Kommentarer
- 2012-06-19 17:52:27 et billede vil være degligt
- 2012-01-21 19:57:49 Med lidt ændringer i opskriften, bliver det alletiders muffins:
Der skal 1 tesk. bagepulver i
ikke kun æggeblommer men 2 hele æg
abrikoser moses med/i stavblender
1 dl madlavningsfløde
Så er de Ok
Janni - 2011-12-13 13:37:38 Smager rigtig godt, men virkelig dårlig konsistens - som andre skriver er dejen alt for fast.
- 2010-09-22 08:52:35 Bliver utroligt lækre med 2 dl mælk i dejen og en bagetid på ca. 20 min.
Bente Jepsen - 2010-04-12 13:06:54 dejen til abrikosmuffins var da utrolig tør selv jeg tilsætte lidt mælk, skal der en justering til af mængden. Prøver man opskrifterne af inde de bliver tilgængelig for os---efter at have bagt 12 muffins i tuppervare muffinssilikoneforme var de klæ efter 35 min.
Oliver - 2010-01-19 18:13:42 Hvor mange er der til?? Det burde de skrive
mihg - 2009-06-23 16:32:40 lækkert jeg har aldrig smagt noget bedere end dem også selvom jeg hader abrikoser som pesten mange gode hilsner mihg
Julie - 2007-11-10 16:38:59 Denne opskrift er ikke optimal, eftersom bl.a. konsistensen, efter min mening, er alt for fast og mangler væde, evt. appelsinjuice eller mælk?
mie - 0000-00-00 00:00:00 Da der ingen hævemiddel er i opskriften, er det ikke hvad jeg forstå ved muffins. ´Kagerne har en konsistens som en mazarinkage.
|