Portvinssauce til farsan

Portvinssauce til farsan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 cl.portvin
1 dl.hvidvin
3 dl.fløde
 
Opskrift:
Hæld portvinen og hvidvinen i en gryde. Lad det koge ind til det halve og hæld så fløden i. Rør ofte rundt i gryden med piskeriset, og lad saucen koge ind til den er jævn men ikke tyk. Smag den til med salt og peber og hæld over fasanstykkerne.





karakterer:
Opskriften er vist 10120 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu