Rør smør og sukker sammen og tilsæt æggene. Rør klementinsaften i dejen. Bland bagepulver, mel og kokosmel og rør det i.
Fordel dejen i papirsforme eller smurte muffinsforme og bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min.
Lad dem køle lidt af.
Rør flormelis og saft sammen til en blak og glat glasur og kom den på kagerne. Pynt med klementinskiver kogt i vand og sukker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13797 gange, og udskrevet 263 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider