Muffins med to slags chokolade

Muffins med to slags chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
2 spsk.kakao
110 g.brun farin
2 æg
1.5 dl.cremefraiche 18%
1.5 dl.mælk
4 spsk.solsikkeolie
175 g.hvid chokolade
175 g.mørk chokolade
 Kakao til drys
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 190º, sæt 14 muffinsforme på en plade.

Sigt mel, bagepulver og kakao ned i en skål og rør sukkeret i. Laven fordybning i midten. Pisk æggene sammen med creme fraiche, mælk og olie og rør blandingen i de tørre ingredienser. Pisk det godt sammen til det bliver en tyk og blød dej. Hak både hvid og mørk chokolade i små stykker og rør stykkerne i dejen.

Kom dejen i formene og fyld dem næsten helt op. Bag kagerne 25-30 min. til de er flot hævede og føles faste.

Afkøl dem på en bagerist og drys med kakao.





karakterer:
Opskriften er vist 14576 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det var lige sådan en opskrift jeg ledte efter den lyder rigtig god, men sker der noget hvis man ikke bruger Creme Fraiche? kan man godt smage creme fraichen og er der en slags creme fraiche som man skal bruge?

  -   2005-01-01 01:01:01
Mmm.. lækkert:D Jeg ville bare bruge 4 spsk smeltet smør i stedet for olien