den grønne slagter frikadellepølse8 skiver den grønne slagter frikadellepølse
20
cm.
agurk (i skiver)20 cm. agurk (i skiver)
ketchup efter behag ketchup efter behag
Opskrift:
Del bollerne og kom et lag agurk på bollebundende.
læg 2 skiver frikadelle derpå.
kom passende mængde ketchup derpå
og pladser overdelen af bollen derpå.
Tips:
Spis evt. lidt sallat til eller en gullerod...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(36 stemmer)
Opskriften er vist 28174 gange, og udskrevet 156 gange.
Kommentarer
- 2017-06-13 14:00:49 Hvad med syltede agurker og rødkål? Det hører da til.
christina - 2010-10-05 12:40:29 nu hved jeg ikke hvor lang tid det tar men jeg overlever nok
Mig,selvfølgelig - 0000-00-00 00:00:00 God idé og godt med lidt inspiration
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider