Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Valnøddeost

Valnøddeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Oste

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.valnødder
125 g.smør
5 dl.A-38
 
Opskrift:
A-38 stilles til afdrypning, når det halve er dryppet fra blandes ostemassen med det smeltede smør, og de hakkede valnødder blandes i.

Her er det så man kan variere i det uendelige, fordi en pikant ost laves med et tørret blandingskrydderi, og en timian ost med timian osv.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10710 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Julie  -  2013-05-06 22:59:34
hva gør man efter krydderierne er kommet i?