| |
|
Valnøddeost
Valnøddeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
50 | g. | valnødder 50 g. valnødder | 125 | g. | smør 125 g. smør | 5 | dl. | A-38 5 dl. A-38 | | | |
| |
A-38 stilles til afdrypning, når det halve er dryppet fra blandes ostemassen med det smeltede smør, og de hakkede valnødder blandes i.
Her er det så man kan variere i det uendelige, fordi en pikant ost laves med et tørret blandingskrydderi, og en timian ost med timian osv.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 11032 gange, og udskrevet 132 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Julie - 2013-05-06 22:59:34 hva gør man efter krydderierne er kommet i?
|
|