Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svenske fladbrød

Svenske fladbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
100 g.margarine
7.5 dl.mælk
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
2 tsk.bagepulver
16 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Smulder gæren i skålen. Smelt margarinen og tilsæt mælken. Lad blandingen blive fingervarm. Hæld den over gæren og rør. Tilsæt sukker, salt, bagepulver og mel. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i 25 min.. Del dejen i 24 stykker. Tril eller rul dejen ud til en stor pandekage på størrelse med en stor stegepande. Steg/varm den på stegepanden ved svag varme til den er lysebrun.

Særdeles velegnet til rensdyrsmadder!!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11351 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fie  -  2020-02-19 16:17:14
Meget dejlige og nem at bage på stegepanden

  -  2011-08-20 16:08:37
Mener du ikke GÆR og bagepulver?

Conny  -  2011-02-17 23:14:36
Der må ALDRIG kommes både mel OG bagepulver i samme dej. Det er 2 forskellige hævemidler og forenes ikke.