Smulder gæren i skålen. Smelt margarinen og tilsæt mælken. Lad blandingen blive fingervarm. Hæld den over gæren og rør. Tilsæt sukker, salt, bagepulver og mel. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i 25 min.. Del dejen i 24 stykker. Tril eller rul dejen ud til en stor pandekage på størrelse med en stor stegepande. Steg/varm den på stegepanden ved svag varme til den er lysebrun.
Særdeles velegnet til rensdyrsmadder!!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 11776 gange, og udskrevet 174 gange.
Kommentarer
Fie - 2020-02-19 16:17:14 Meget dejlige og nem at bage på stegepanden
- 2011-08-20 16:08:37 Mener du ikke GÆR og bagepulver?
Conny - 2011-02-17 23:14:36 Der må ALDRIG kommes både mel OG bagepulver i samme dej. Det er 2 forskellige hævemidler og forenes ikke.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider