lever (kalvelever er bedst) 300 g. lever (kalvelever er bedst)
4
kogte kartofter 4 kogte kartofter
1
stort rødløg eller 2 små 1 stort rødløg eller 2 små
6
ansjosfilletter 6 ansjosfilletter
0.5
pk.
kalkunbacon 0.5 pk. kalkunbacon
salt salt
peber peber
2
spsk.
hvedemel 2 spsk. hvedemel
1
dl.
kyllingefond 1 dl. kyllingefond
Opskrift:
Alt blendes til det har samme konsistens. Hældes i små forme og bages i vandbad ved 170 grader varm ovn i en time. Kan fryses. Smuldrer ikke.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(19 stemmer)
Opskriften er vist 22080 gange, og udskrevet 540 gange.
Kommentarer
- 2010-05-28 16:43:04 ledte efter en mælkefri ,god leverposteg, og denne her frister mig, men undskyld mig, hvor fersk behøver smagen at være(fjerkræ giver en meget fersk smag) hvorfor ikke skifte kyllingefond,en ud med en grøntsags tern, ellers er jeg sikker på at den er god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider