Rens porren, snit i tynde ringe, svits i en gryde uden at brune. Rør
melet i og tilsæt bouillon lidt ad gangen. Lad koge 3-5 min.
Rør osten i og lad den smelte. Suppen må *ikke* koge nu, ellers
bliver osten sej. Smag til med salt og peber. Rør æggeblommen
sammen med fløden i suppeterrinen og hæld den varme suppe i terrinen.
Server efter ønske med fyld af rejer/muslinger/...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10493 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider