Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cajun chicken

Cajun chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingevinge

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :





Ingredienser:
 Kyllingestykker (beregn et stort stykke til hver eller minimum tre kyllingevinger)
 Hickory Liquid Smoke
 Go Cajun Poultry
 Wine & Pepper Sauce
 Oyster & Shrimp Sauce
 


Opskrift:

Læg kyllingestykkerne i Hickory Liquid Smoke i forholdet 1 del Hickory til 10 dele vand.Kog i 15-20 minutter alt efter hvor store de er. Kødet skal lige akkurat være mørt, men må ikke falde fra benene. Tag stykkerne op og lad dem dryppe af.

Drys rundhåndet kyllingestykkerne med Cajun Poultry. Lad dem derefter hvile i køleskabet - helst natten over.

Kyllingestykkerne pensles let med en blanding af lige dele Oyster & Shrimp og Wine & Pepper og grilles i ovnen ved 225 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 29913 gange,
og udskrevet 250 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anni Schmidt  -  2012-03-13 17:47:56
Hickory liquider smoke, kan fås i de fleste supermarkeder i Sverige!,


ky ko kokken  -  2011-04-16 11:22:02
jeg overså oyster og shrimp sauce, det er en asiatisk sauce man kan købe på flaske, det er lavet af gærede soyabønner, rejer og østers, også kaldet for øster sauce, man bruger kun en ganske lille del fordi saucen er meget saltet. man kan også købe asiatisk fiske sauce der er lavet af gærede sardiner, men denne sauce giver kun smag, så pas på med mængden, den har ingen konserverende virkning, saucen er mest udbredt i det Thailandske køkken.


ky ko kokken  -  2011-04-16 11:15:38
Hickory smoke er en flydende vædske, altså flydende røg smag, tidligere brugte man at salte og røge kødet men det gør man ikke mere, slagterne bruger noget dåse røg som de smører på kødet med en pensel, hvilket medfører at kødet ikke kan holde sig ret længe. normalt snyder slagterne me grise småkød, koteletter, kyllinger der er skåret ud, ved at give kødet noget dressing "smagsforstærker" så kødet kan holde sig et døgn mere, køb aldrig færdig marineret kød. Cajun Poultry betyder bare Cajun fjerkræ, altså fjerkræ som det laves i Lousianna, efter fransk - neger opskrift. i USA bruger de mest kalkun og kyllingevinger, kalkun kaldes også B52 fordi de er så store, at de skal koges først, inden man kan "stege dem, derfor bliver de penslet med Hikory liquid smoke, Hikory er et firma navn, og liquid smoke er altså flydende "snyde røg.


Mona  -  2009-01-07 15:11:03
Hvad er Go cajun Poultry?


Anders  -  2007-02-15 20:17:19
Liquid smoke kan fås fra americana.dk


Pete samprasse  -  0000-00-00 00:00:00
Det er noget man åbentbart kun kan få i Usa eller special butikker !


wiitanen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor får man Cajun Poultry samt Hickory Liquid Smoke?


Sanne  -  0000-00-00 00:00:00
hvor får man hickory Liquid Smoke, har søge maaaange steder, kan ikke finde det ?


Inge  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg ved hvad kylling er men resten ????? Er det en røg ovn eller???