Butterfly salmon

Butterfly salmon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :      Red :
Butterfly salmon, billede 4 Butterfly salmon, billede 1 Butterfly salmon, billede 2 Butterfly salmon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.Laksekoteletter Butterfly-udskæring
 
3 dl.Louisiana Cocktail Sauce
 
 Cajun kartoffelsalat
 Dressing:
4 Æggeblommer, pasteuriseret
3-4 forårsløg groft hakkede
1 spsk.dijonsennep
0.5 spsk.kreolerkrydderi
1 spsk.citronsaft
2 dl.olie
 
1000 g.kogte kolde kartofler skåret i tern
3 hårdkogte æg fint hakkede
1 lille rødløg fint hakket
2 stilke bladselleri fint hakkede
1 stor rød peberfrugt groft hakkede
0.5 spsk.kreolerkrydderi
 
Opskrift:
Laksekoteletterne pensles på begge sider med Cocktail Saucen. Ovnen forvarmes til 220 grader C. alm. ovn, og koteletterne steges ca 20 minutter umiddelbart inden serveringen.


Cajun kartoffelsalat:
Dressing: Bland æggeblommer, forårsløg, sennep, krydderi og citronsaft i en foodprocessor eller blender. Hæld langsomt olien i, mens maskinen kører. Stil dressingen til side.

Bland kartofler, æg, løg, selleri, peberfrugt og krydderier i en stor skål. Hæld dressingen over og bland forsigtigt. Stil salaten i køleskab mindst 3 timer før servering.

Tips:

I mangel af Cocktail Sauce kan man tage en god tomatketchup, blande Cajun Sunshine Hot Pepper Sauce og finthakket peberrod i. Lad det trække lidt før brug.





karakterer:
Opskriften er vist 37460 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-07 00:55:04
På billedet har vi serveret en aspargessalat med dressing til.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god.