Svinemørbrad ordnes og ender skæres fra til soufflefars der skæres lommer i små bøffer af den reelle mørbrad de fyldes med sauté af bacon, timian , hvidløg og selleri.
Sauce:
Hønsefond nedkoges og monteres med smør og danablue.
Svampesouffle:
Farsen mættes med svampe og kørvel bages i vandbad.
Garniture:
Gulerod og selleri udstikkes og sammen med forårsløg glaseres de i hønsefond med smør sukker og salt.
Kartoffel:
Kartofler skæres i tynde skiver grovhakkes brunes på pande i form bages færdig i ovnen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14540 gange, og udskrevet 174 gange.
Kommentarer
- 2009-08-01 08:07:38 Ikke en særlig brugervenlig opskrift!!!
MSK - 2008-06-06 16:14:37 Skammeligt at der ikke er nogle vægt/antals angivelser. Og hvad er saute` ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider