peberblanding fra Santa Maria 5 peberblanding fra Santa Maria
1–2
spsk.
akaciehonning 1–2 spsk. akaciehonning
Tilbehør: Tilbehør:
Grøn salat og lunt brød Grøn salat og lunt brød
Opskrift:
Lav en marinade af reven citronskal, citronsaft, hvidløg i tynde skiver, rosmarin, peberblanding og olivenolie. Læg mørbraden i marinaden og lad den trække mindst 2 timer. Kasser marinaden men gem rosmarinkvistene. Brun mørbraden hurtigt og krydr med salt.
Juster risten på grillen, så der er god afstand til kullene. Læg rosmarinkvistene ved kødet, og grill det i ca. 25 minutter. Vend jævnligt. Pak kødet ind i folie og lad det hvile i 10 minutter.
Halver æblerne og fjern kernehuset med en ske, så der bliver et pænt hulrum. Skær osten i 8 tynde skiver, og læg en skive i hvert hulrum. Læg dernæst lidt rosmarin og peber oven på, og dryp med akaciehonning, afhængig af æblets sødme. Det må endelig ikke blive for sødt.
Læg æblerne tæt sammen på grillen i god afstand til kullene og læg en stor foliebakke over æblerne som låg, eller grill dem indirekte i en kuglegrill i ca. 15 minutter.
Skær mørbraden i tynde skiver og server den sammen med grillede æbler, en god skål grøn salat og lunt brød – eller kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14023 gange, og udskrevet 314 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider