Leverpostej med mælk

Leverpostej med mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.spæk
2 løg
2 æbler
150 g.mælk
1000 g.svinelever
60 g.ansjos
 allehånde
 timian
2 laurbærblade
4 æg
 spæk i skiver
 
Opskrift:
Spæk, løg og æbler skæres itu og køres 3 gange gennem kødmaskinen. Spækfarsen smeltes og bages op med mel og mælk.

Leveren køres 3 gange gennem maskine sammen med ansjoser. Leverfarsen blandes i opbagningen sammen med krydderierne og smages til. Til sidst tilsættes æggene.

Formen beklædes med spæk, farsen hældes i og tildækkes. Bages i vandbad i 55 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 11744 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-17 12:19:12
hvor står melet i opskriften, hvormeget og hvilken slags skal man bruge.