benfrie sild eller kryddersild10-12 benfrie sild eller kryddersild
1
æg1 æg
1
stort løg1 stort løg
0.25
tsk.
salt0.25 tsk. salt
0.25
tsk.
peber0.25 tsk. peber
0.25
tsk.
stødt allehånde0.25 tsk. stødt allehånde
0.25
tsk.
stødte nelliker0.25 tsk. stødte nelliker
0.25
tsk.
paprika0.25 tsk. paprika
Opskrift:
Leveren befris for årene og skæres ud.
Spækket befries for svær og skæres ud.
Løget hakkes eller rives.
Lever, spæk og sild hakkes gennem kødhakkeren.
Løgene kommes i.
Mælk og æg røres i.
Leverpostejfasen smages til med krydderier og salt.
Kommes i en form og bages i vandbad ca. 1½ time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16424 gange, og udskrevet 302 gange.
Kommentarer
Vibeke - 2020-12-21 15:26:43 Der mangler angivelse af badetemperatur.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider