Mager leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skær lever og spæk i mindre stykker og hak det gennem kødmaskinen eller foodprocessor med løget.
Mos ansjosfilterne, bland dem i levermassen sammen med mel og æg.
Krydr med salt og peber.
Kom levermassen i en smurt form og bag dem på ovnens nederste rille ca. 1 time ved 175 grader C.
|
|
Opskriften er vist 21424 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 til hvor mange personer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne