Mager leverpostej

Mager leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.kalve eller svinelever
100 g.fersk spæk
1 løg
3-4 ansjosfileter
2 spsk.hvedemel
1 æg
1 dl.mælk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær lever og spæk i mindre stykker og hak det gennem kødmaskinen eller foodprocessor med løget. Mos ansjosfilterne, bland dem i levermassen sammen med mel og æg. Krydr med salt og peber. Kom levermassen i en smurt form og bag dem på ovnens nederste rille ca. 1 time ved 175 grader C.


karakterer:
Opskriften er vist 20136 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
til hvor mange personer