kalve- eller svinelever500 g. kalve- eller svinelever
250
g.
spæk250 g. spæk
1
løg1 løg
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
1
spsk.
majs- eller olivenolie1 spsk. majs- eller olivenolie
2
dl.
mælk eller bouillon2 dl. mælk eller bouillon
1
æg1 æg
salt salt
peber peber
0.25
tsk.
allehånde0.25 tsk. allehånde
Opskrift:
Skær lever og spæk i mindre stykker.
Hak det gennem kødmaskine med løget eller hak det kort tid i foodprocessor.
Rør mel og olie i levermassen og tilsæt ægget og mælken.
Krydr med salt, peber og allehånde.
Kom levermassen i en smurt form og bag den på ovnens nederste rille ca. 1 time ved 175 grader C.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 19480 gange, og udskrevet 659 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider