Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fjerkræleverpostej

Fjerkræleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræindmad

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.fjerkræ lever (fx. kyllingelever)
150 g.stribet flæsk
2 skiverdaggammelt franskbrød
1 dl.mælk
1 lille løg
20 g.smør
2 æg
2 dl.fløde
2 fedhvidløg
0.25 tsk.friskreven muskatnød
 salt
 peber
 smør til formen
 
Opskrift:
Befri fjerkræleveren for årestammer og eventuelle galdeaftegninger, som gør leveren bitter. 2: Skær skorpen af franskbrødsskiverne og udblød krummen i mælk. Pil læget og hak det fint. Svits det gyldent i smørret på en pande og lad det køle af. 3: Skær flæsket i små stykker. Kør lever, franskbrød, flæsk, løg og de pillede hvidløg to gange gennem kødmaskinen. Rør æg og fløde i farsen. Krydr med muskatnød, salt og peber. 4: Sæt ovnen på 180 grader. Kom vand i en bradepande så vandet står 2/3 op ad formen. Fyld farsen i en smurt form og bag den i vandbadet 1 time og 15 minutter uden låg.

Tips:

Server fjerkræleverpostejen lun eller kold med cornichoner eller oliven og flüte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8068 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu