rådyrlever (svarer til et dyr anden type lever kan bruges) 300 g. rådyrlever (svarer til et dyr anden type lever kan bruges)
1.25
dl.
piskefløde 1.25 dl. piskefløde
2
cl.
cognac 2 cl. cognac
30
g.
friske trøfler (i nød kan trøfler i glas bruges) 30 g. friske trøfler (i nød kan trøfler i glas bruges)
0.5
tsk.
Trøffelolie 0.5 tsk. Trøffelolie
2
æg 2 æg
1
spsk.
hvedemel 1 spsk. hvedemel
salt salt
peber peber
Opskrift:
Leveren renses, fjern hinder, årer og sener under ringende vand. Leveren skæres i mindre stykker, der blendes sammen med æg, fløde, mel cognac og trøffelolie. Dette blendes godt, til en passende konsistens, smages til med salt og peber. Trøflerne hakkes groft og røres i blandingen. To patéforme ca. 12-15 cm. smøres godt med smeltet smør, blandingen hældes i formene der dækkes med låg eller folie, bages i vandbad ved 175° C i ca. 1 time.
Bages postejen i en stor form, påregnes ekstra bagetid.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(10 stemmer)
Opskriften er vist 27732 gange, og udskrevet 774 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider