Dyreleverpostej

Dyreleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrelever

Ukendt oprindelseslandKilde : Halfdan.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.rådyrlever (svarer til et dyr anden type lever kan bruges)
1.25 dl.piskefløde
2 cl.cognac
30 g.friske trøfler (i nød kan trøfler i glas bruges)
0.5 tsk.Trøffelolie
2 æg
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Leveren renses, fjern hinder, årer og sener under ringende vand. Leveren skæres i mindre stykker, der blendes sammen med æg, fløde, mel cognac og trøffelolie. Dette blendes godt, til en passende konsistens, smages til med salt og peber. Trøflerne hakkes groft og røres i blandingen. To patéforme ca. 12-15 cm. smøres godt med smeltet smør, blandingen hældes i formene der dækkes med låg eller folie, bages i vandbad ved 175° C i ca. 1 time.

Bages postejen i en stor form, påregnes ekstra bagetid.





karakterer:
Opskriften er vist 29754 gange,
og udskrevet 798 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu