hakket skinkekød (max 12 g fedt/100 g) 200 g. hakket skinkekød (max 12 g fedt/100 g)
200
g.
kartoffel (rå revet) 200 g. kartoffel (rå revet)
1
løg (revet) 1 løg (revet)
2
æg 2 æg
50
g.
hvedemel 50 g. hvedemel
2
tsk.
salt 2 tsk. salt
0.5
tsk.
peber 0.5 tsk. peber
0.5
tsk.
allehånde (el. f.eks. kardemomme) 0.5 tsk. allehånde (el. f.eks. kardemomme)
Tilbehør: Tilbehør:
1
pakke
kalkunbacon 1 pakke kalkunbacon
500
g.
champignon (rå i skiver) 500 g. champignon (rå i skiver)
Opskrift:
Alle ingredienserne til leverpostejen røres sammen med en el-pisker. Hældes i et smurt ildfast fad eller form og bages i vandbad i ca. 1 time ved 175 gr.
Bacon ristes på en tør pande – eventuelt smurt med lidt olie. Champignon ristes herefter. Leverpostej pyntes med begge dele.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18645 gange, og udskrevet 556 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider