Varm leverpostej med bacon og champignon

Varm leverpostej med bacon og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.margarine
125 g.hvedemel
5 dl.mælk
375 g.spæk (evt. lidt mindre)
750 g.svinelever
1 løg
1 æg
0.5 tsk.sukker
1 tsk.allehånde
1 tsk.peber
3 tsk.salt
 
Opskrift:
Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker og blandes i opbagningen. Æg og krydderier røres i. Bages i vandbad ca. 1 1/2 time ved 200 grader.

Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20379 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu