spæk (evt. lidt mindre) 375 g. spæk (evt. lidt mindre)
750
g.
svinelever 750 g. svinelever
1
løg 1 løg
1
æg 1 æg
0.5
tsk.
sukker 0.5 tsk. sukker
1
tsk.
allehånde 1 tsk. allehånde
1
tsk.
peber 1 tsk. peber
3
tsk.
salt 3 tsk. salt
Opskrift:
Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker og blandes i opbagningen. Æg og krydderier røres i. Bages i vandbad ca. 1 1/2 time ved 200 grader.
Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18780 gange, og udskrevet 244 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider