Ovnbagte grøntsager

Ovnbagte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LB

Indsendt :     

Ingredienser:
 Gulerødder
 Spidskommen
 Rosmarin
 Pastinakker
 Timian
 Honning
 Knoldselleri
 Timian
 Rosmarin
 Kartofler
 Hvidløg
 Citron
 Rødløg
 Salvie
 Olivenolie
 
Opskrift:
Man vælger en eller flere af disse ovnbagte grøntsager.

Grøntsagerne renses og skæres i passende størrelse. Fx ligesom pommes fritter.

Grøntsagerne blandes grundigt, hver for sig, med olivenolie og krydderier i en plastikpose og bredes ud på en bradepande eller lægges i et eller flere store fad.

Gulerødderne blandes med en smule spidskommen og rosmarin.

Pastinakkerne blandes med timian og honning.

Knoldselleri blandes med timian og rosmarin.

Kartoflerne blandes med hvidløg og citronsaft.

Rødløg blandes med salvie.

Grøntsagerne dækkes med staniol og bages ved 220 grader i 20 minutter. Staniolen fjernes, og grøntsagerne bages yderligere 20-30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 42573 gange,
og udskrevet 819 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-17 19:03:22
Hvorfor dække dem med staniol?