Hak den mørke chokolade og smelt den over et vandbad. Bland smøret i. Rør massen glat.
Klip 6 stk. bagepapir i 15 cm cirkler. Smør chokoladecremen ud i de 6 cirkler i et jævnt lag til 2 cm fra kanten. Løft papircirklerne med chokoladecremen, og læg den over et omvendt glas. Fold kanterne lidt, så der kommer "flæser" lad "skålene" stivne helt. Løft dem forsigtigt af glasene og fjern papirer.
Fyld
Pisk fløde og whisky. Riv kokoscremen fint og rør den i fløden sammen med sukkeret. Fyldes i chokoladekurvene.
Pynt med frugt og lidt revet TOMS Plade, Mørk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10781 gange, og udskrevet 177 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider