Chokoladekurve med whisky og kokoscreme

Chokoladekurve med whisky og kokoscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Chokoladeskåle:
175 g.TOMS Plade Mørk
25 g.smør
 
 Fyld:
3 dl.piskefløde
3 spsk.whisky
2 spsk.sukker
50 g.kokoscreme
 
Opskrift:
Hak den mørke chokolade og smelt den over et vandbad. Bland smøret i. Rør massen glat.

Klip 6 stk. bagepapir i 15 cm cirkler. Smør chokoladecremen ud i de 6 cirkler i et jævnt lag til 2 cm fra kanten. Løft papircirklerne med chokoladecremen, og læg den over et omvendt glas. Fold kanterne lidt, så der kommer "flæser" lad "skålene" stivne helt. Løft dem forsigtigt af glasene og fjern papirer.

Fyld
Pisk fløde og whisky. Riv kokoscremen fint og rør den i fløden sammen med sukkeret. Fyldes i chokoladekurvene.

Pynt med frugt og lidt revet TOMS Plade, Mørk.





karakterer:
Opskriften er vist 11835 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu