usaltet smør (rumtemperatur) 100 g. usaltet smør (rumtemperatur)
4
spsk.
piskefløde 4 spsk. piskefløde
Opskrift:
Hak chokoladen og smelt den i en skål i vandbad. Skær smørret i terninger. Tag skålen op af vandbadet og tilsæt smørret i små portioner under omrøring. Sørg for at chokoladen absorbere smørret før der tilsættes en ny portion. Tilsæt til sidst piskefløde. Virker overtrækket lidt for varmt, så lad det køle af før brug.
Denne chokoladeovertræk egner sig godt til bagte kager og desserter. Overtrækket tåler at blive genopvarmet i vandbad. Kan holde sig i flere dage i køleskab.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.1
(19 stemmer)
Opskriften er vist 18857 gange, og udskrevet 211 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider