Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chokoladeovertræk (2)

Chokoladeovertræk (2), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.mørk chokolade
100 g.usaltet smør (rumtemperatur)
4 spsk.piskefløde
 
Opskrift:
Hak chokoladen og smelt den i en skål i vandbad. Skær smørret i terninger. Tag skålen op af vandbadet og tilsæt smørret i små portioner under omrøring. Sørg for at chokoladen absorbere smørret før der tilsættes en ny portion. Tilsæt til sidst piskefløde. Virker overtrækket lidt for varmt, så lad det køle af før brug.

Denne chokoladeovertræk egner sig godt til bagte kager og desserter. Overtrækket tåler at blive genopvarmet i vandbad. Kan holde sig i flere dage i køleskab.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 18508 gange,
og udskrevet 208 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu