Kog en lage af vand og sukker.
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i sukkerlagen.
Kog blandingen over jævn varme, til blandingen er nået til 110 grader C.
Brug chokoladeglasuren straks efter.
Mængden passer til en kage der er 25 cm. i diameter.
Tips:
Fjern luftboblerne i chokoladen ved at sætte gryden på et viskestykke.
Bank let på gryden, så eventuelle luftbobler kommer ud.
Brug glasuren straks efter
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(13 stemmer)
Opskriften er vist 45893 gange, og udskrevet 233 gange.
Kommentarer
Anna - 2011-06-18 15:33:58 hej hvor mange personer er det fra?
n fjvnjbn - 2009-03-03 17:16:44 det duer ikke min kage gik istøkker
Per - 0000-00-00 00:00:00 I stedet for alm sukker kan bruges flormelis
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider