Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chokolade glasur

Chokolade glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.sukker
1.5 dl.vand
300 g.chokolade
 
Opskrift:
Kog en lage af vand og sukker. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i sukkerlagen. Kog blandingen over jævn varme, til blandingen er nået til 110 grader C. Brug chokoladeglasuren straks efter.

Mængden passer til en kage der er 25 cm. i diameter.

Tips:

Fjern luftboblerne i chokoladen ved at sætte gryden på et viskestykke. Bank let på gryden, så eventuelle luftbobler kommer ud. Brug glasuren straks efter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 45470 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anna  -  2011-06-18 15:33:58
hej hvor mange personer er det fra?

n fjvnjbn  -  2009-03-03 17:16:44
det duer ikke min kage gik istøkker

Per  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for alm sukker kan bruges flormelis