Æggene piskes med de 2 slags sukker.
Heri mandler, krydderier, det smeltede smør og til sidst mel og bagepulver.
Røres let sammen.
Fyldes i en velsmurt form, drysset med rasp.
Bages på nedderste rille ved 200 grader i 50 min.
Prøv med en tandstik, om kagen er bagt.
Den afsvales lidt i formen, inden den vendes ud på en bagerist.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12952 gange, og udskrevet 253 gange.
Kommentarer
Amanda - 2011-11-12 17:28:32 Ej hvor ærgerligt, jeg gav den præcist som beskrevet og ud kom en kulsort kage :( tror slet ikke den skal have så lang tid!
Gerly - 2010-04-10 09:45:43 Rigtig god og 'svensk' i smagen.
Pas på med varmen og måske lidt kortere tid. Og så ingen mandler - det er ikke noget hit.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider