kyllingefilet i strimler250 g. kyllingefilet i strimler
200
g.
bacon200 g. bacon
250
g.
penne eller skruer250 g. penne eller skruer
3
æg3 æg
2.5
dl.
kaffefløde2.5 dl. kaffefløde
150
g.
revet ost - gerne med lidt smag150 g. revet ost - gerne med lidt smag
1.5-2
tsk.
grøn pesto1.5-2 tsk. grøn pesto
2-3
forårsløg2-3 forårsløg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Pastaen koges indtil den er næsten nok og stilles til afdrypning.
Imens gennemsteges kyllingestrimlerne på en tør pande. De tages af panden og baconen steges sprødt og lægges på fedtsugende papir.
Til sidst blander man pesto, æg og kaffefløde sammen. Og forårsløgene skæres i ringe.
Det hele kommes i et ildfast fad og osten drysses over.
Kommes i en ovn forvarmet til 200 grader i ca 30 min.
Serveres med flutes og/eller en gang salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 12453 gange, og udskrevet 343 gange.
Kommentarer
amalie & maria - 0000-00-00 00:00:00 har tror man at man skal ha' noget der minder om konsistensen fra blomkålsgratin ell lign og så får man en gigantisk omelet!... pestoen kan ikke smages så spar endelig på den men ned kom den da alligevel..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider