friske estragonblade (kan udelades brug evt. lidt tørret)1-2 stilke friske estragonblade (kan udelades brug evt. lidt tørret)
1-2
citroner saft heraf1-2 citroner saft heraf
Tilbehør: Tilbehør:
små kartofler små kartofler
grøntsager grøntsager
Opskrift:
Lav den kolde sauce, den har godt af at trække koldt 1 time. Kom kapers , skyllet persille, estragon og ansjoser i en blender og hak det fint, eller hak det meget fint med en kniv. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen og vend det hakkede i. Smag til med citronsaft. Ansjoserne er salte, så krydderier skulle ikke være nødvendige. Saucen kan opbevares 3-4 dage i køleskab. Rens lakseskiverne og dup dem tørre. Grill (bedst i fiskerist) eller steg dem på panden med ganske lidt fedtstof. Krydr med salt og evt. peber. server fisken varm med tilbehør og den kolde sauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 15082 gange, og udskrevet 330 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider