stykker laksefilet a 200 g4 stykker laksefilet a 200 g
citronsaft citronsaft
salt salt
peber peber
lidt
smør/olie til stegning lidt smør/olie til stegning
Flødespinat: Flødespinat:
500-600
g.
helbladet spinat (frost)500-600 g. helbladet spinat (frost)
1
stor spsk. smør1 stor spsk. smør
1
stor spsk. hvedemel1 stor spsk. hvedemel
2
dl.
fløde2 dl. fløde
revet muskatnød revet muskatnød
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
Tynde skiver hvidt brød Tynde skiver hvidt brød
olie olie
friskhakket dild friskhakket dild
Opskrift:
Dryp laksestykkerne med citronsaft, drys dem med salt og peber og lad dem hvile lidt. Steg dem derpå i ca. 3 minutter på hver side i smør/olie på en alm. pande eller på en oliepenslet grillpande.
Flødespinat:
Lad spinaten tø op i en si. Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør mel i og spæd med fløde under omrøring. Tilsæt spinaten og lad blandingen simre i et par minutter. Smag til med muskat, salt og peber og server spinaten til de nystegte laksesteaks. Giv tynde brødskiver til, der er penslet med olie og drysset med dild og ristet gyldne i ovnen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13495 gange, og udskrevet 395 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider