Laksesteak med lime og salat

Laksesteak med lime og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stykker fersk laks evt. laksekoteletter
2 limefrugter i skiver
 
 Salat af:
1 stor buket rucolasalat
2 granatæbler indholdet heraf
2 lime saft heraf
1 tsk.ahornsirup evt. honning
 gerne flydende akaciehonning
1 dl.kogte afkølede ris
 
Opskrift:
Brun laksen på en pande og lad den stege færdig i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter. Bland den rensede og tørrede salat med indholdet af granatæblerne samt den kogte, afkølede ris. Bland dressing og vend den i salaten. Anret laksen på tallerkener, pynt med limeskiver og suppler med den friske salat. Hvis det ønskes, kan man servere hvidt brød og/eller frisk pasta til retten. En god kartoffel kunne være et godt alternativ.

Tips:

Rucolasalaten fås efterhånden i dagligvarehandelen overalt, den kan variere i styrke, og man kan enten blande den, eller vælge en alternativ salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11500 gange,
og udskrevet 241 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Mmm.. Laks og lime ER nu en supér kombination! Et 10-tal herfra