Brun laksen på en pande og lad den stege færdig i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter. Bland den rensede og tørrede salat med indholdet af granatæblerne samt den kogte, afkølede ris. Bland dressing og vend den i salaten. Anret laksen på tallerkener, pynt med limeskiver og suppler med den friske salat. Hvis det ønskes, kan man servere hvidt brød og/eller frisk pasta til retten. En god kartoffel kunne være et godt alternativ.
Tips:
Rucolasalaten fås efterhånden i dagligvarehandelen overalt, den kan variere i styrke, og man kan enten blande den, eller vælge en alternativ salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10518 gange, og udskrevet 227 gange.
Kommentarer
Madelskeren - 0000-00-00 00:00:00 Mmm.. Laks og lime ER nu en supér kombination! Et 10-tal herfra
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider