Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pikant and i rødvinssovs

Pikant and i rødvinssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : And - Ænder - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 and
 smør
20 småchalotteløg
250 g.friske champignoner
 lidt timian
0.5 laurbærblad
 lidt persille
3-4 dl.rødvin
 meljævning
 


Opskrift:

Anden parteres ud i mindre stykker, der brunes, gerne sammen med hjertet, kråsen og leveren. Krydderier tilsættes og derefter chalotteløg, timian, laurbærblad, og kort efter blandes vinen i. Småsteger under låg i ca. 30 min. til kødet er mørt.

Skyen sies fra og kan evt. tilsættes mere rødvin eller bouillon, jævnes og smages til. Hældes over kødet i gryden og serveres.

serveres med:
trekantkartofler eller med grøntsager




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11582 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu