Pikant and i rødvinssovs

Pikant and i rødvinssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 and
 smør
20 småchalotteløg
250 g.friske champignoner
 lidt timian
0.5 laurbærblad
 lidt persille
3-4 dl.rødvin
 meljævning
 
Opskrift:
Anden parteres ud i mindre stykker, der brunes, gerne sammen med hjertet, kråsen og leveren. Krydderier tilsættes og derefter chalotteløg, timian, laurbærblad, og kort efter blandes vinen i. Småsteger under låg i ca. 30 min. til kødet er mørt.

Skyen sies fra og kan evt. tilsættes mere rødvin eller bouillon, jævnes og smages til. Hældes over kødet i gryden og serveres.

serveres med:
trekantkartofler eller med grøntsager


karakterer:
Opskriften er vist 12437 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu