Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laksesteaks med citronpebersauce

Laksesteaks med citronpebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 laksesteaks
25 g.smør til stegning
 
 Sauce:
1 lille løg
1 spsk.Madagascapeber
15 g.smør
1 dl.hvidvin
1 dl.fiskebouillon
1 dl.fløde
1 tsk.Maizena
 salt
 peber
 lidtfintreven citronskal
 
Opskrift:
Skyl og tør fisken og drys den med salt, svits hakket løg i smørret sammen med madagascapberet, knust imellem to skeer. Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt, til vinens syre er dampet af. Så skal bouillonen i, og koges lidt ind. Til sidst jævnes saucen med fløde og maizena og smages til med citronskal og salt, peber. Steg laksen på en god varm pande. Stegetiden er 2 til 3 min. på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11144 gange,
og udskrevet 328 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu