Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















And á l´orange ( Stegeso )

And á l´orange ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : And - Ænder - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.and
 salt
 peber
 vand
 bouillonterninger
 skallen af 3 vaskede appelsiner skåret i strimler
1 dl.vand eller hvidvin
2 dl.appelsinsaft
 meljævning
 


Opskrift:

Anden lægges let gnedet med salt og peber i en bradepande og gnides her med fine skaller af appelsinerne, og omkring anden hældes koldt vand. Sættes i en varm ovn ved 225 grader og når vandet bobler, skrues ned til 200 grader og hele tiden på nederste rille. Anden steger her i 2 timer. Skyen sies fra anden og i en gryde tilsættes hvidvin/vand og appelsinsaft, og sovsen koger op, jævnes og smages til.

Trekantkartofler.
Store kartofler skæres ud til både( trekanter) der koger i 5 min. i vand tages op og lægges i en bradepande, stænkes med olie eller smørklatter og letsteger her videre i 15-20 min. vendes af og til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17201 gange,
og udskrevet 485 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu