Æggeblommerne røres seje mens chokoladen og nougatten smelter på vandbad. Lad chokoladeblandingen køle lidt af efter den er smeltet og rør den så i æggeblommerne og tilsæt rom. Lad det køle af mens fløden piskes stiv og vend så flødeskummet i blandingen og hæld i portionsskåle.
Tips:
I stedet for rom kan anden spiritus bruges. Honning rom er rigtig godt, hvis man kan få fat i det.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 7978 gange, og udskrevet 152 gange.
Kommentarer
skolekammerat - 0000-00-00 00:00:00 for sød
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider