creme fraich eller ymer2 dl. creme fraich eller ymer
25
g.
mayonaise25 g. mayonaise
2
spsk.
tomat ketchup2 spsk. tomat ketchup
0.25
tsk.
salt0.25 tsk. salt
0.5
spsk.
sukker0.5 spsk. sukker
1
tsk.
citronsaft eller mere smages til1 tsk. citronsaft eller mere smages til
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
Opskrift:
alt undtagen piskefløden røres sammen og smages til med citronsaft.
fløden piskes og vendes forsigtig i.
og du har nu verdens bedste dressing til bl. a. tunfiskemousse fra karolines kogebøger.
Tips:
Jeg har set at der skal 1 spsk. citronsaft i, men det synes jeg er alt for meget. Og derfor har jeg reduceret mængden af det i min opskriftsamling.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(15 stemmer)
Opskriften er vist 26877 gange, og udskrevet 580 gange.
Kommentarer
bettina - 2006-12-31 12:54:47 kom ikke så meget fløde og mayonaise i , det gjorde den lidt lettere men ellere en rigtig god dressing
C. Larsen - 0000-00-00 00:00:00 laver den uden mayonaise (kan ikke li det), og kommer i stedet hvidløg i. Super
Anne - 0000-00-00 00:00:00 Jeg plejer at lave den uden fløde og så med en lille smule engelsk sauce i stedet, så er den ikke så fed.
doris fuglkjær - 0000-00-00 00:00:00 jeg kunne godt tænke mig at høre fra andre som har lavet denne dressing hvordan de synes den smager, den er nemlig utrolig let at lave og den passer også til kogt kold blomkål med grønsager og kolde rejer m.m.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider