Kødet skæres fra benet og skæres i mundrette stykker. Marinaden blandes og vendes med kødet. Kødet trækker 1-2 timer og gerne natten over i køleskab.
Kødet drysses med salt og peber og sættes på spyd. Der grilles indtil kødet er gennemstegt, ca. 15 minutter. Spydene drysses med persille ved serveringen.
Løget skæres i tynde ringe, som steges sprøde i olie på en pande. Til sidst tilsættes rosiner og mandelflager.
De nykogte ris lægges på et fad, og løg, rosiner og mandler drysses over. Grofthakkede tomater og brød serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10130 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider