Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillede lammespyd med rispilaf

Grillede lammespyd med rispilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammekølle ca. 2.5 kg.
 
 Marinade:
3 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
3 fedpresset hvidløg
 salt
 peber
 Hakket persille
 
 Rispilaf:
2 løg
3 spsk.olie
4 spsk.lyse rosiner
4 spsk.mandelflager
450 g.basmatiris
 
 Tilbehør:
8 grofthakkede tomater
8 brød
 
Opskrift:
Kødet skæres fra benet og skæres i mundrette stykker. Marinaden blandes og vendes med kødet. Kødet trækker 1-2 timer og gerne natten over i køleskab. Kødet drysses med salt og peber og sættes på spyd. Der grilles indtil kødet er gennemstegt, ca. 15 minutter. Spydene drysses med persille ved serveringen. Løget skæres i tynde ringe, som steges sprøde i olie på en pande. Til sidst tilsættes rosiner og mandelflager. De nykogte ris lægges på et fad, og løg, rosiner og mandler drysses over. Grofthakkede tomater og brød serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10017 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu