Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Festtarteletter med brisler i creme

Festtarteletter med brisler i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 Bisca KarenVolf festtarteletter
 
2 dl.hønsebouillon
200 g.brisler eller kogt hønsekød
250 g.pastinakker
2.5 dl.fløde
1 bdt.bredbladet persille
100 g.bacon i skiver
 
Opskrift:
Brislerne blancheres. Pastinakkerne skrælles, og persillestilkene knækkes af. Brislerne steger under låg i hønsebouillonen med persillestilkene og pastinakskrællerne i ca. 30 min. Pastinakkerne skæres ud og steges hårdt på pande indtil de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på en pande og lægges til hvile. Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på, og den koges ned, indtil den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen. Baconen skæres i tern og steges i ovnen på bagepapir ved 180°. Pynt tarteletterne med den stegte bacon. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200° med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i, og retten serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 146 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu