Valnødde lagkage med jordbær

Valnødde lagkage med jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
125 g.sukker
1 spsk.mælk
50 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
1 tsk.hjortetaksalt
30 g.valnøddekerner
 
1 dl.ribsgele
2.5 dl.piskefløde
1 tsk.vanillesukker
1 spsk.sukker
3 Husblas, blade
200 g.friske jordbær
 
1 dl.piskefløde
150 g.friske jordbær
 Pistacienøddekerner
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes let og luftigt. Mælken tilsættes. Bland mel, hjortetaksalt og nøddekærner og vend i. To lagkageforme smøres, og dejen fordeles heri. Sættes i ovnen på næstnederste rille. Bages ved 200 grader C. i 8 - 10 min.

Bundene tages ud og køles ned på en bagerist. Smør den ene side af bundene med ribsgeleen. Pisk fløden til skum, og tilsæt sukker og vanilje. Udblød husblasen i koldt vand i ca. 3 min. Vrid den fri for vand og hæld 1/2 dl. kogende vand over. Vend forsigtigt husblasen i flødeskummet sammen med bærrene, der er skåret i skiver. Læg jordbærfyldet imellem bundene. Pynt kagen med flødeskum samt skivede jordbær. Drys med pistacienøddekærner.





karakterer:
Opskriften er vist 12525 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu