Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Marengsfudge

Marengsfudge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 60 stk.

SlikRet : Slik - Fudge

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.sukker
0.25 tsk.salt
1.5 dl.lys sirup
1.25 dl.vand
2 æggehvider
1.5 dl.hassel eller valnøddekerner
2 tsk.vaniljesukker
 


Opskrift:

Kog en lage af sukker, salt, sirup og vand i en tykbundet gryde. Lad den koge i ca. 45 minutter og hæld derpå lidt af massen i et glas med koldt vand for at kontrollere om fudgen er færdig. Hvis massen stivner, således at den kan knækkes, er den færdig. Pisk nu æggehviderne stive med elpiskeren, og fortsæt derpå med at piske, mens sukkerlagen i en fin stråle hældes i æggehviderne. Der piskes indtil massen begynder at blive tyk. Lad massen afkøle og hak imens nødderne. Bland halvdelen af nødderne i massen og smag til med vaniljesukker. Hæld nu massen ud på et stykke smurt bagepapir og fordel resten af nødderne herover. Skær konfektmassen i passende stykker og stil den i køleskabet.

Tips:

Hvis de sidder fast på papiret, kan man lægge det hele i fryseren et øjeblik. Så går det lettere med at løsne dem fra papiret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10300 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu