hakkede smuttede mandler50 g. hakkede smuttede mandler
100
g.
blød nougat100 g. blød nougat
Opskrift:
Kom alle ingredienserne und tagen nougaten i en tykbundet gryde og kog det sammen ca. 25 min. under omrøring. Dryp lidt af karamellen i en kop koldt vand. Kan man rulle massen til en kugle, er den færdig. Er den for tynd, koges videre. Smelt nougaten heri.
Foer en lille bradepande ca. 20 x 20 cm med bagepapir. Smør papiret med smør og hæld fudgemassen heri. Når massen næsten er stivnet, skæres den i tern. Når fudgen er helt kold, pakkes de i plastfolie og opbevares i en beholder med tætsluttende låg et køligt og mørkt sted.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13619 gange, og udskrevet 243 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider