Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klipbrød

Klipbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
1 tsk.fint salt
1 spsk.honning
25 g.margarine
2.5 dl.vand
2 æg
125 g.grahamsmel
300 g.hvedemel
 
Opskrift:
Opløs gæren i salt i en røreskål. Smelt honning og margarine i en gryde, tilsæt vand og hæld blandingen i gæropløsningen, når den er fingervarm. Tilsæt nu 1 æg, grahamsmel og det meste af hvedemelet og ælt dejen grundigt igennem.

Lad den hæve lunt og tildækket i 40-50 min., vend den derpå ud på køkkenbordet med resten af melet og form den til et aflangt brød, der lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver en halv times tid.

Klip brødet med en saks og træk "snipperne" til hver sin side. Pisk det andet æg sammen og pensl brødet med dette, inden det sættes i ovnen ved 200° . Bages i ca. 30 min., til brødet er smukt gyldent.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5181 gange,
og udskrevet 83 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu