Roquefortmedaljer fra Aalholm slot

Roquefortmedaljer fra Aalholm slot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Snacks

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Anders

Indsendt :     

Ingredienser:
300-400 g.roquefort-ost - eller Danablue som det kaldes her i landet
 
 lidtblødt Lurpak-smør
 Groft rugbrød i skiver
 Radisse-skiver og karse til pynt
 
Opskrift:
Hak osten lidt i stykker med en gaffel. Tilsæt smørret og rør/mos det sammen med osten, så der en fin lille osteblanding.

Tag rugbrødsskiverne, og tryk dekorative runde medalje-skiver ud med et glas. Tag en smørrekniv og læg ca 3 store klatter ostemasse på brødskiven, således at det danner et lille "bjerg". Pynt med karse og små radisseskiver og anret medaljerne på et pænt serveringsfad.

Server medaljerne med et godt glas portvin til.

Tips:

Smørret kan undlades, men da det ikke er alle der kan lide en rigtig stærk ost, anbefales det at komme det i.

- man kan også forsøge at erstatte rugbrødet med pumpernikkel, men de fleste kan nu ikke så godt lide det. De vil heller have groft rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 9144 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu