Grovbrød med 3 slags mel

Grovbrød med 3 slags mel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunken vand
1 bægeryoghurt naturel
2 tsk.salt
1 spsk.majsolie
1 spsk.kommen
150 g.grahamsmel
150 g.rugmel
250 g.sigtemel
 
Opskrift:
Gæren opløses i det lunkne vand. øvrige ingredienser blandes i. Dejen æltes godt igennem, til den er blød og ensartet. Stilles til hævning, tildækket i ca. 30 min. til det har fået dobbelt størrelse. Dejen slåes ned og formes til brød. Efterhæver ca. 20 min. på pladen. Ridses eller prikkes og pyntes evt. med birkes eller sesamfrø.

Sættes i en 220 grader varm ovn i 30 - 35 min.

Lyder brødet hult når du banker i bunden er det færdigt.





karakterer:
Opskriften er vist 18196 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-11-13 18:51:57
Lyder hult når man banker på det efter 25 minutter i varmluft ovn ved 220°celcious.

  -   2011-01-19 06:55:00
det er tæt på at være de bedste bolle jeg nogensinde har smagt. top karkter her fra. undlod også kommen da jeg mener det er noget der høre til i ost. :)

  -   2010-01-31 17:14:03
Et rigtig godt brød, som overhovedet ikke er "tungt" på trods af, at det indeholder 3 melsorter. Den opskrift bruger jeg gerne igen - jeg indlod kommen, da jeg skulle bruge brødet til børn!

  -   2009-03-25 17:12:54
Hvor mange dl. er 1 bæger yougurt naturel??