cointreau eller Grand Marnier0.5 dl. cointreau eller Grand Marnier
1-2
kanelstænger a ca. 5 cm.1-2 kanelstænger a ca. 5 cm.
3
stjerneanis3 stjerneanis
1
vanillestang1 vanillestang
Atamon eller spiritus til skylning af glas Atamon eller spiritus til skylning af glas
Opskrift:
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud.
Kog appelsinsaft, sukker og vanille ind, til lagen tykner.
Lad det køle af et par minutter og tilsæt cointreau.
Skær kumquatene i skiver og put dem i et skoldet glas skyllet med Atamon eller spiritus.
Tilsæt kanel og anis.
Hæld den varme lage over frugterne og luk glasset til med det samme.
Tips:
Syltede kumquat kan spises til is eller anden dessert, ost eller som tilbehør til vildt eller stegt andebryst.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12672 gange, og udskrevet 313 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider