Frugten tilsættes vand, tildækkes og står natten over.
Bringes i kog og koger til skrællen er blød.
Tilsæt sukker og rør til sukkeret er opløst.
Koges i ca. 45 min til det begynder at tykne,
rør af og til , så det ikke brænder på.
Hældes på glas, medens det stadig koger.
Tips:
Giver ca 2 l. marmelade
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 18434 gange, og udskrevet 432 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider