Kog sukker og vand sammen og stil til afkøling.
Prik kumquatsfrugterne dybt og tæt.
Hæld den lunkne sukkerlage over og stil til side til næste dag.
Næste dag hældes sukkerlagen fra og gives et opkog og hældes varm over frugterne.
3. dag koges sukkerlagen op igen og frugterne koges med i 5 minutter.
Frugterne kommes i atamonskyllede glas.
Lagen koges op, skummes og tilsættes atamon og hældes atter over frugterne.
Glassene lukkes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 17391 gange, og udskrevet 303 gange.
Kommentarer
Jens-Peter Knudsen - 2013-09-08 19:12:20 Opskriften er meget enkel - næsten for enkel, for det vil være rart at vide, hvor står mængde frugter, der skal anvendes. Formentlig skal man anvende 250 gr., men var det muligt at få det anført.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider