Kalkun-salat fra Slotskroen

Kalkun-salat fra Slotskroen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg, udskåret i tynde ringe
4 salatblade
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
 agurkeskiver
400 g.kalkun i mindre stykker
 
 Salatsovs:
3 tsk.mild sennep
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 spsk.olie
2 spsk.klippet dild
2.5-3 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Løgskiverne overhældes med kogende vand og derefter med koldt vand, drypper af. I bunden af en potionsskål eller tallerken, lægges et salatblad, herover agurk i snitter, peberfrugterne i ringe ( uden kernerne) og inde imellem kalkunkødet lidt salt og peber.

Til sovsen blades alle ingredienserne sammen og til sidst heri creme fraiche. Smages til. Fordeles i en tyk ”stråle” over salaten, der stilles koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 13164 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu