Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gl. Estrup boller

Gl. Estrup boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Søren Damm-Jensen

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
4 dl.vand
0.5 tsk.salt
1 spsk.olie
3 dl.groft mel
9 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren opløses i vand og salt tilsættes. Grovmel tilsættes. Hvedemel tilsættes og æltes godt. Formes til boller og hæver til ca dobbelt størrelse.

Bages i ovn ved 200 grader C i ca. 20 minutter.

Tips:

Dejen skal ikke hæve inden den formes til boller.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13683 gange,
og udskrevet 287 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-05-10 07:37:39
Yes den er til at forstå... Lyder som min sjusser opskrift