Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegning af kalkun

Stegning af kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2.5 kg.kalkun
 salt
1 flaskehvidvin
 bouillon kogt af kråser, og hals
 
 Flæskefars:
500 g.hakket flæskekød
2 æg
 salt
 peber
 lidt timian
150 g.rensede, hakkede champignoner
2 dl.fløde
 


Opskrift:

Den rensede kalkun fyldes i trekanten foran med farsen, og halsskindet bøjes om på ryggen. Resten af farsen fyldes i kalkunen, der lukkes med kødspid og lårene bindes sammen. Kalkunen lægges direkte i bradepanden, drysses med salt, overhældes med hvidvin og sættes på nederste rille i en varm ovn ved 225 grader. Når vinen bobler, skrues ned til 200 grader. Når vinen er fordampet, tilsættes kogende kråsesuppe. Kalkunen steger i alt 2½-3 timer. Bliver den brun forinden, læggers olieklude dvs. mindre bomuldsklude dryppet i olie, på lår og bryst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 24973 gange,
og udskrevet 388 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu